Inspiration

GIVEAWAY: 3 книги за 8-ми март

ТРИ ВДЪХНОВЯВАЩИ ЗАГЛАВИЯ ОТ ИЗДАТЕЛСТВО CIELA

page

По случай 8-ми март – международният ден на жената заедно с издателство Ciela сме ви подготвили бърза и лесна томболна игра.

НАГРАДАТА

Три късметлийки имат шанса да спечелят една от следните заглавия:

“Гам” от Ерих Мария Ремарк

Красивата Гам обикаля света в търсене на любов. Действието в този роман на Ерих Мария Ремарк ще отведе читателя в Египет, в пампасите на Ар­жентина, по парижките улици и кейове, във Венеция и в Далечния изток. На фона на екзотични пейзажи и култури Ремарк сблъсква различни гледни точки за любовта, страстта, смисъла на живота, като омекотява сковаността на философските послания с помощта на пленител­ната красота на екзотиката, която извира от вся­ка страница.

“Треска за лалета” от Дебора Могак

Годината е 1636-а и Амстердам процъфтява. Художникът Ян ван Лоос за първи път в живота си е наистина влюбен в омъжената за богат търговец София. Дебора Могак се вдъхновява от творбите на Рембранд, на Йоханес Вермер, на Якоб ван Лоо и Есаяс ван де Велде и открива в тях детайли, които ѝ помагат да сглоби своя собствена, изключително жива картина на Амстердам от неговия Златен век.

“Говори” на Лори Халсе Андерсен

Мериуедър Хай Мелинда е изоставена от всичките си приятели и отхвърлена от учениците, защото е извикала полицията по време на партито по случай края на лятото. Изолирана от всички, Мелинда спира да говори изобщо. Единственият отдушник, който намира, е в часовете по рисуване. Само така тя може да признае пред себе си какво действително се е случило онази нощ. Как е била изнасилена от момче от по-горен клас – момче, което все още е в Мериуедър и все още е заплаха за нея. „Говори“ е за всички, които отказват да бъдат жертви и които се борят да превъзмогнат случилото се.

УЧАСТИЕТО

За участие трябва да:

  • Напишете в коментар под публикацията във Фейсбук коя приятелка има да ви връща прочетена книга
  • Харесате фейсбук стрницата на Diamonds Are Tacky
  • Харесате фейсбук страницата на Ciela

На 8-ми март в 20:00 часа във Фесбук страницата на Diamonds are tacky ще бъдат публикувани имената на печелившите.

УСПЕХ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.