Uncategorized

Stereo Fashion Studio & Visages

stereo-studio-visages-models-10

На 15 май МА „Визаж“ отбеляза откриването на новия си регионален офис в град Бургас с моден спектакъл на открито. Тридесет модела на агенцията представиха най-актуалните модни тенденции дрехи, обувки и аксесоари.

На обновения площад „Кирил и Методий“ в Бургас дефилираха топмоделите на „Визаж” – Вероника Иванова и Радина Биберова, както и цели пет носителки на титла „Мис“ от различни регионални конкурси за красота. Една от тях е „Мис Поморие 2015“ Ани Нанева, на която тази година предстои участие в най-престижния конкурс у нас „Мис България“.

stereo-studio-visages-models-1

Моделите на Visages бяха облечени в екстравагантните дрехи от Stereo Fashion Studio и Paradox. Визиите им за ревюто бяха допълнени с абстрактни масивни аксесоари от Nicollet Accessories, LXA и др., а балансираха на обувки от  Butique ADDICT.

Нежни принтове, свежи цветове и много феерия – това предлагат за пролетно-летния сезон от Stereo Fashion Stuido. Жената, която се облича в техните дрехи е различна, дръзка, освободена от предразсъдъците и не се притеснява да се откроява. Лятото предразполага към широки кройки и леки материи и точно на това са наблегнали и от Paradox, чиито дизайни можете да намерите при Stereo Fashion Studio. Роклите и гащеризоните им са нестандартни и въпреки свободата, която дават в движенията, те успяват по най-елегантния начин да подчертаят женската фигура и нейните предимства.

В Stereo Fashion Studio можете да откриете, също така и, невероятните колиета, обици и гривни от Nicollet Accessories, LXA и други дизайнери.

stereo-studio-visages-models

stereo-studio-visages-models-13

stereo-studio-visages-models-2

stereo-studio-visages-models-3

stereo-studio-visages-models-4

stereo-studio-visages-models-5
stereo-studio-visages-models-7

stereo-studio-visages-models-8

stereo-studio-visages-models-9

stereo-studio-visages-models-11

stereo-studio-visages-models-12

stereo fashion studio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.