Inspiration

Soon to be mine…

Shopping List. 

Не знам дали заради зрелите ми (почти) 21 години, но с времето съм спряла да пазарувам хаотично и безцелно. Много рядко вече имам в гардероба си дрехи, които си стоят с етикета, защото съм го видяла на момента и съм решила, че ще го нося, но …. нали … прибираш се и решаваш, че не стои толкова страхотно. 


От доста време си правя един списък разграфен на три – “класическо”, “сезонна прищявка” и “ако го нямам скоро, ще почина”. Така си улеснявам и като съм вече на шопинг обиколка, знам какво търся и не се поддавам на излишни изкушения, много. 

И след като настъпиха още по-студените дни, съм хвърлила око на някои неща, които искам да притежавам в скромния ми гардероб. Този път списъкът ми ще види бял свят. 
Класическо: 
Кодово име LBD (Little Black Dress)

Имам най-вероятно над 10 малки черни рокли. Пък и много по-голяма част от гардероба ми е черен, но това е по-силно от мен. Няма по-прекрасна, удобна, комфортна, лесна за експериментиране дреха от малката черна рокля. Този път почетен член на колекцията ми от LBD-та ще е разкроеният и модел.


Червени обувки на висок ток – a.k.a Red Pumps

След червените ми кецове на Isabel Marant съм готова и за червени високи токчета. В главата ми бръмчат хиляди начини за комбиниране и нямам търпение да си набавя едни подобни на рафтчето с обувки. 

Том си изостави панталоните, за да си превърна аз в Boy
Да за панталоните с широки крачоли и Том Бой визията говоря. Сиви, леки удобни и стилни. А сега ги представете със елегантно палто и широкопола шапка – фантастично. 

Сезонни Тенденции

Наричам себе си модно прасе, защото много се влияя от модните тенденции. Не го приемам това за нещо лошо, а напротив, така съумявам да експериментирам с визията, цветовете и текстурите.

Розово Палто
 Е добре, де допреди 3 месеца даже не харесвах този цвят. Ама вижте колко свежо изглежда. Пък и Одри Хепбърн го е носила. Розовото палто ми е определено в топ шопинг покупките.

Ботуши над коляното
Ами страхотни са!! И са много секси. Как да не ги искам. Пък и перфектно си вървят с блузони и плисирани поли. 

Ако го нямам скоро ще почина

Нали се сещате за онова чувство, когато погледът ви падне върху него, и топла вълна те залива от горе до долу. Започвате да заеквате и сърцето ви тупти на максимална скорост. Да това е то влюбването. А на мен ми се случва всеки сезон.

ОНЕЗИ бели панталони от колекцията на Isabel Marant

Искам, искам, искам!!!

Раница с капси

Тази чанта съм си я заплюла от Parfois! Пракрасна е. Изглежда  много edgy, а капсите са ми абсолютно любим детайл.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.