Uncategorized

Let’s meet the SPRING :) Тенденциите на 2012

„Пак ухае на цвят, пак на пролет ухае“. 
Още броени седмици и всички дружно можем да захвърлим тежките палта и якета и да се гмурнем във веселите цветове и принтове, които пролетните тенденции ни поднасят. Така че, мили дами, възползвайте се от все още студеното време, за да си освежите гардероба за настъпващия бавно, но славно нов сезон. 
Единствения спомен във вашия look от зимния сезон, който може да оставите са шаловете. Естествено, те трябва да са в ярки цветове и по-ефирни материи. Плетените шапки, пухкавите ушанки също ги оставяме назад и на преден план идват бомбетата, френските барети, лентите за коса, даже вскакви видове тюрбани. 
Ако все още не сте се снабдили с подходяща чанта-клъч, то побързайте, защото те също остават главен тренд и силно се надяваме скоро време да не напуснат модните подиуми. Тя може да е елегантна, черна, изчистена или в някой неонов цвят, лудите принтове също са добре дошли, както и рокаджийските капси. 
Абсолютен хит са принтовете – цветя, плодове, точки, змийска кожа. Те се появяват върху аксесоари, рокли, панталони, поли. С други думи навсякъде са. Дали ще избереш да придадеш малко пролетен дух на визията си с чанта на мини цветчета, дали ще се качиш на обувки със змийски принт или целия ти аутфит ще е в плодчета е изцяло твой избор.
Dolce and Gabbana  spring/summer 2012
Dolce and Gabbana spring/summer 2012
Шарено,шарено,шарено!!! Всичко цветно е позволено. Неоновите цветове отново завладяват топлия сезон. Оранжавите нюанси пак са “IN”, но докато миналата година акцентът беше върху кораловия цвят, тази година мандариновият е във вихъра си. Ако пък очебийните и сигнални цветове не са за вас, спокойно можете да придадете пролетен дух на дрехите си с пастелените тонове.
Бежовото и шампанското си остават хит за пролетния сезон. Разликата е в това, че тази година се комбинират с тъмни цветове. Визията “бялата лейди” също си остава в тенденциите.
Ако пролетната умора ви е налегнала, можете да пробвате свежите пижамени аутфити. “Елегантни панталони с халатовидни сака в тромава коприна или сатен, придават една спокойна, късно-вечерна елегантност” казват от VOGUE. Само внимавайте да не излезете и по домашни чехли.
Stella McCartney spring/summer 2012  
Stella McCartney spring/summer 2012 
Jonathan Saunders spring/summer 2012
Пролет 2012 почти не ни ограничава откъм страна на стилове и цветове. Изборът е изцяло ваш. Намерете най- подходящите за вас нюанси и визии и се забавлявайте пробвайки нови неща. Не се страхувайте да експериментирате!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.